Bel snel

020 - 369 40 30 (Zakelijk)

Sinterklaas en Roetveegpiet op bezoek in Amsterdam.

Nog maar nachtjes slapen...

en het is weer Sinterklaas!

Bezoek reserveren

Voor particuliere bezoeken zijn wij beschikbaar op zaterdag 3 december, zondag 4 december en maandag 5 december van 10:00 tot 22:00.

Let op: Een bezoek is pas bevestigd als wij u een bevestigingsmail hebben verzonden! Het doen van een aanvraag verzekerd u niet van een bezoek.

Bij het invullen van het formulier gaat u akkoord met onze betalingsvoorwaarden welke u kunt vinden op de “Prijzen” pagina.

Voor een bezoek van de echte TV-Sinterklaas (hulp Sinterklaas) aan huis samen met de altijd vriendelijke en vrolijke Roetveegpieten van 20 minuten vragen wij een bedrag van € 85,-. Per bezoek van 20 minuten kunnen wij 3 tot maximaal 4 kinderen bij Sinterklaas roepen.

Selecteer in het formulier rond welk tijdstip u een bezoek wenst te ontvangen, op een later moment ontvangt u van ons een korter tijdschema van 1 uur met de definitieve bevestiging. Dit geeft ons de ruimte de bezoeken zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zonder dat wij iemand teleur hoeven te stellen of onze spelers onnodig onder druk hoeven te zetten. (Wij kunnen u dus geen vast tijdstip beloven)

Wij houden ons aan de COVID-19 regels indien van toepassing en opgelegd door de overheid.

    Akkoord:


    Nu bellen (Zakelijk) Nu WhatsAppen