Bel snel

020 - 3697908

Sinterklaas en Roetveegpiet aan huis in Amsterdam.

Nog maar nachtjes slapen...

en het is weer Sinterklaas!

Zakelijk bezoek

Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor bedrijfsbezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van een klein cadeautje door onze Roetveegpieten op uw kantoor of een heus Sinterklaas feest voor de kinderen van uw werknemers. U kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Voor een zakelijk bezoek willen wij u vragen een vrijblijvende offerte op te vragen.

Voor zakelijk bezoeken zijn wij buiten dezelfde dagen als particuliere bezoeken op aanvraag ook beschikbaar op andere dagen.

Bij het invullen van het formulier gaat u akkoord met onze betalingsvoorwaarden welke u kunt vinden op de “Prijzen” pagina.


Beste bezoeker, tot onze spijt moeten wij mededelen dat wij na lang overleggen hebben besloten dit jaar geen Sinterklaasbezoeken af te leggen. Gezien de Corona is het niet mogelijk onze spelers voldoende te beschermen en direct contact te vermijden. Daar komt bij dat de spelers welke zich ieder jaar inzetten als Sinterklaas op dusdanige leeftijd zijn dat deze extra kwetsbaar zijn. Vooralsnog hopen we dat je een leuke Sinterklaas viering zult hebben en wellicht tot volgend jaar!
Nu bellen Nu WhatsAppen